Grol pakt belangrijke winst tegen FC Trias

GROENLO - SV Grol heeft zondagmiddag een belangrijke zege geboekt tijdens het inhaal duel tegen FC Trias uit Winterswijk.  Voor FC Trias trainer Jos Heutinck was het een weerzien met zijn vroegere werkgever.

Grol scoorde in de 31ste minuut de 1-0, doelpuntenmaker was Thijs Nibbelink. Tijdends de thee stond de 1-0 nog altijd op het scorebord. De tweede helft leverde opnieuw een treffer op voor Grol. In de 72ste minuut was het Johan Houben die de score verdubbelde voor de thuisclub. De 2-0 bleek uiteindelijk ook de eindstand. FC Trias eindigde het duel met 10 spelers, omdat Mathijs Stortelers met rood van het veld werd gezonden. Grol kan nu naar de bovenkant van de ranglijst kijken, FC Trias blijft in de gevaren zone.