Header image

Grollipop, veelzijdig muziekfestival in Grolse poptempel

GROENLO - Zaterdag 22 september 2012 is het zover, een nieuw festival genaamd Grollipop biedt podium aan maar liefst twaalf live acts en één DJ. Allen treden belangeloos op, met als doel live muziek in Groenlo nieuw leven in te blazen. Dit alles op een prachtige locatie, namelijk de Oude Calixtus op de Markt in Groenlo.

Er wordt een relaxte sfeer gecreërd door onder het genot van een drankje te genieten van een divers aanbod aan muziekstijlen: van klassieke pop, tot progressieve rock. Het programma is dus zeer divers en aantrekkelijk voor jong en oud. In de sfeervolle voormalige kerk zullen de klanken volledig tot hun recht komen. Aanvullend met beeld en lichtshow.

Een greep uit het aanbod: Sjam, Nathalie ter Reegen, Mot Können, the Big Bang Theory, Fortress, Divulge. Op de poster ook Landing the Apollo, een band die volgens muziekkenners op het punt van een landelijke doorbraak staat.

Grollipop wordt zo laagdrempelig mogelijk gehouden, tot 1 augustus kosten kaarten slechts 5 euro! Voorverkoop vindt plaats bij ‘t Grols Gemack en Café Kras. Kaarten kosten na 1 augustus in de voorverkoop € 7,50 en aan de kassa een tientje. Maar…. kaarten zijn ook te winnen, via Facebook. Raad de Plaat en maak kans op een Grollipop entreekaart. Mail titel en uitvoerend artiest naar raaddeplaat@grollipop.nl. Uitslag staat de volgende dag op Facebook. Meer info: www.grollipop.nlAnder nieuws