Header image

Grolse binnenstad bruist tijdens Dancing in the Street

GROENLO - Op ‘kermiszaterdag’ 18 augustus wordt de binnenstad van Groenlo weer omgetoverd tot één grote bruisende dansvloer tijdens ‘Dancing in the Street’. Het feest, dat bezoekers uit de hele regio trekt, vindt dit jaar voor het eerst onder deze nieuwe naam plaats en heeft ook een nieuwe locatie: De Ganzenmarkt en de Kevelderstraat.

De plannen zijn groots. Ralph Wonder, die als enige meerdere keren de binnenstad op kop zette, is dé aangewezen DJ om te zorgen voor een frisse nieuwe start van het dansfeest. Met een uitgekiende selectie van de beste muziek van de aflopen decennia bouwt Ralph Wonder op de hem kenmerkende manier op naar een een climax met de grootste dancehits van nu. Organisatoren Steam Entertainment, Café Kras en Café de Brouwerij zetten daarnaast flink in op een waanzinnige geluid- en lichtshow. Voorafgaand aan het dansfeest is er een ‘BBQ in the Street’ waarbij de Lichtenvoordse Suzan & Freek voor heerlijke zomerse akoestische klanken zullen zorgen.

Dancing in the Street wordt een feest dat je niet mag missen en de voorpret begint al op http://www.facebook.com/letsgetdancing en http://www.twitter.com/letsgetdancing.Ander nieuws