Grolse Boys wint in matige wedstrijd van DRC’12

GROENLO - Grolse Boys heeft zaterdagmiddag opnieuw drie punten mogen toevoegen. In een niet al te beste wedstrijd won het makkelijk met 3-0 van DRC'12 uit Almelo.

De thuisploeg begon in het eerste kwartier goed aan de wedstrijd en kreeg opgelegde kansen, maar deze gingen er niet in. Halverwege de eerste helft zakte Grolse Boys wat terug, maar in die mindere fase viel toch de 1-0 door Eduardo De Sousa Cavalvante. De ploeg kreeg een oppepper en ging met een lekker gevoel de rust in.

Na rust probeerde Grolse Boys zo snel mogelijk te scoren om de wedstrijd op slot te gooien. Het duurde wat langer, maar Jeffrey Firing maakte uiteindelijk de bevrijdende 2-0. In de blessuretijd van de wedstrijd valt ook nog de 3-0 door Luc Berentsen die één op één met de keeper kon scoren.

Over twee weken gaat Grolse Boys op bezoek bij BZSV de Blauwwitters in Borne.