Header image

Kunstschilderwandelroute trekt steeds meer bezoekers

GROENLO - Op zaterdag 4 augustus wordt in samenwerking met Galerie Wij voor de vierde maal in successie een prachtige kunstschilders wandelroute uitgezet. De route loopt langs de mooiste plekjes van Groenlo en kunstschilders kunnen Groenlo vestingstad op het witte doek vastleggen.

Het vestingstadje Groenlo dat in de Tachtigjarige Oorlog zo’n belangrijke rol vervulde is zeer geschikt voor het vastleggen op het witte doek. Groenlo telt talrijke geweldige plekken om een aantal uren te vertoeven om er iets moois van te maken.

Men schildert niet alleen, altijd minimaal per tweetallen en dit wordt als zeer prettig ervaren. Vorig jaar trok de kunstschilderwandelroute enkele honderden wandelaars die werkelijk genoten van al hetgeen er getoond werd. De wandeltocht kan op 4 augustus gestart worden tussen 11.00 uur en 15.00 uur vanaf het plein van de Oude Calixtus in Groenlo. Bij de informatiekar is het GRATIS routeblaadje af te halen. Langs de route staan ook diverse ateliers die informatie geven over schilderlessen.

Wilt u zelf mee schilderen dan kunt u contact opnemen met Galerie Wij (Annemarie Pijnappel). De deelnemers ontvangen na de aanmelding foto’s van de locatie waar ze zitten zodat ze vast voorwerk kunnen doen. Het e-mailadres voor aanmelding is: wij@galerie-wij.nlAnder nieuws