Header image

Open viskampioenschap Groenlo op 11 augustus

GROENLO - Op zaterdag 11 augustus wordt al weer voor de 31e keer het Open Viskampioenschap Individueel gehouden om het Grolse kanon. Het kanon is hét symbool van Groenlo. De Groenlose Hengelsportvereniging tekent voor deze grote klassieke viswedstrijd waaraan maximaal honderd vissers kunnen meedoen.

Deze schitterende wedstrijd wordt geroemd om zijn perfecte organisatie en ambiance dat is dan ook de reden dat er altijd landelijke toppers mee doen. Naast deze landelijke toppers weten natuurlijk ook veel regionale en plaatselijke vissers de weg naar Groenlo te vinden. Aan deze wedstrijd moet je gewoon hebben mee gedaan.

Om 6.30 uur is het clubhuis bij de SV Grolse Boys aan de Beltrumseweg open. Om 7.00 uur begint de altijd weer spannende loting. Om 7.30 uur mogen de deelnemers naar de stadsgracht om daar hun visstek op te bouwen zodat om exact 9.00 uur begonnen gaat worden met deze regionale klassieker. Er wordt gevist tot 13.00 uur en na afloop heeft de prijsuitreiking plaats in het clubhuis bij de SV Grolse Boys.

Voor alle info omtrent deze bijzondere viswedstrijd zie de website van de GHV. Deze is te vinden op www.visseningroenlo.nl Wie mee wil doen kan zich opgeven via opengroenlose@visseningroenlo.nlAnder nieuws