Header image

Stichting Recreatie Groenlo opgericht

GROENLO - Dinsdag 17 juli 2012 heeft de oprichting van de Stichting Recreatie Groenlo plaatsgevonden. Onder toeziend oog van waarnemend-notaris Judith ten Brinke van notariskantoor Roerdink & Stevelink is de akte getekend door de bestuursleden, Marieke Frank en Anouk klein Avink.

De Stichting Recreatie Groenlo heeft in haar statuten als doel opgenomen het ontwikkelen en exploiteren van activiteiten op het gebied van toerisme en recreatie in de ruimste zin van het woord.

De eerste toeristische activiteit die onder de vlag van de stichting wordt geƫxploiteerd is het varen op de Grolse gracht. Het varen is reeds van start gegaan. De ontwikkeling van nieuwe toeristische activiteiten in de toekomst wordt niet uitgesloten. Daarom het oprichten van een stichting. Middels een stichting heb je een rechtspersoon waaronder de activiteiten uitgevoerd kunnen worden. Momenteel zijn er geen nieuwe activiteiten in ontwikkeling, maar wordt er hard gewerkt aan het in de markt zetten van het varen op de Grolse gracht. Hiervoor moet nog een en ander gebeuren, zoals website, flyers en aankleding van opstapplek in het park aan de Lichtenvoordseweg. Ondanks dat de reclame-uitingen nog niet gereed zijn, loopt het varen op de gracht al zeer goed. Er zijn veel reserveringen.Ander nieuws