Header image

Win – Win: Voor de voedselbank en jezelf

GROENLO - Van 27 t/m 29 september 2013 is er in een Glazen huis Actie ten behoeve van de Voedselbank Oost Achterhoek. Het glazen huis wordt gecreëerd in de serre van café Grolzicht in Groenlo. Helaas moeten steeds meer gezinnen een beroep doen op de voedselbank. Jij kunt deze actie actief steunen met de verkoop van jouw 2e hands spullen via Koopplein.

Een groot aantal bedrijven en instellingen ondersteunen de actie met financiën, materiaal of middelen. Ook Koopplein Oost Gelre, de gratis lokale marktplaats in Oost Gelre, verleent zijn steun aan dit goede initiatief. In de week waarin de actie van het Glazen huis Groenlo plaatsvindt, doneert Koopplein € 1,- aan de actie voor ieder particulier artikel dat via de populaire website wordt verkocht. Dit geldt voor de periode van maandag 23 september 2013 t/m zondag 29 september 2013.

Particulieren kunnen hun 2e hands goederen te koop aanbieden door een gratis advertentie te plaatsen op www.Koopplein.nl . De advertenties zijn snel en gemakkelijk te delen via een groot aantal social media. Rutger Addink van Koopplein hoopt dan ook dat de inwoners van Oost Gelre hier gebruik van maken en dat het maximaal gestelde donatiebedrag (€ 150,-) wordt bereikt. “Een Win – Win situatie!”, volgens Rutger. “Enerzijds verdient de gebruiker van Koopplein wat extra geld met de snelle verkoop van zijn spullen en anderzijds steunt hij/zij er direct de voedselbank mee, doordat wij een bedrag per verkoop doneren.”

Natuurlijk kunnen mensen ook op allerlei andere manieren deze goede actie van het Glazen huis in Groenlo steunen. Kijk op de facebookpagina van de Glazen huis actie voor meer informatie.Ander nieuws