Header image

Zwarte Cross 2012: het laatste nieuws!

LICHTENVOORDE - Vandaag om 14:00u gaan de poorten van het Zwarte Cross festivalterrein open voor de campingbezoekers. Twee campingbezoekers vliegen per helikopter samen met festivaldirectrice Tante Rikie, zij wonnen een VIP behandeling beschikbaar gesteld door de organisatie van de Zwarte Cross, dit werd bekendgemaakt door 3FM DJ Giel Beelen.

Aan de hoofdstunt, de sprong over het hoofdpodium, is last-minute de Let Martins Alexandrovitch toegevoegd. Hij springt samen met de Belg William van den Putte over het 22 meter hoge hoofdpodium. Naar gelang de weersomstandigheden, de hoeveelheid wind, breiden ze de stunt uit met backflips en andere capriolen, dit tijdens (inter)nationale topacts Kaiser Chiefs en Winthin Temptation.

Volgens www.weeronline.nl en Meteo valt er vrijdag 0,2 mm regen en zaterdag en zondag blijft het geheel droog. Met een gemiddelde temperatuur van 20 graden is het perfect festivalweer!

De winnaar van het programma ‘De Beste singer songwriter van Nederland’, Daniel Versteegh, heeft als prijs een optreden op de Zwarte Cross 2012 gewonnen. Hij werd verkozen door een bekende jury bestaande uit Eric Corton en Erik Ekdom, aangevuld door gevestigde muzikanten Ilse de Lange, Tim Knol , Lucky Fonz en anderen. Versteegh speelt om vrijdagavond om 19:30u op het buitenpodium in de theaterweide.

Er zijn nog campingkaarten, 3-dagen kaarten en dagkaarten te verkrijgen via www.zwartecross.nl/tickets en ook verkrijgbaar bij de kassa.

Zwarte Cross Festival 2012; 20, 21 en 22 juli Festivalterrein de Schans, LichtenvoordeAnder nieuws