Header image

Boemerang en Bovo aan elkaar gewaagd bij competitiestart

EIBERGEN/AALTEN - Fysio Boemerang uit Eibergen heeft zaterdagavond het eerste competitieduel in het nieuwe seizoen in de Tweede Divisie gewonnen. Na een 0-2 achterstand in sets werd er met 3-2 gewonnen van BOVO uit Aalten.

Bovo liep in de eerste set snel weg, maar Boemerang vocht ze goed terug in de set. Uiteindelijk werd de openingsset in het voordeel van Bovo beslist met 23-25. Ook in de tweede set had Bovo een duidelijk overwicht. Opnieuw werd er een gaatje geslagen met Boemerang en werd het verschil gemaakt. De tweede set ging met 17-25 naar het team uit Aalten.

Coach Tim ten Pas zette daarna wat om in het team van Boemerang en dit pakte goed uit. Bovo kon niet meer het spel brengen uit de eerste twee sets, waardoor Boemerang eenvoudig de derde en vierde set won met tweemaal 25-10. De vijfde set kon alle kanten op. Boemerang leek al vroeg het verschil te maken, maar Bovo klampte aan en het bleef gelijk op gaan. Uiteindelijk wist Boemerang toch het verschil te maken en won de beslissende set met 15-12.

Luister hier naar een reactie van de coach van Fysio Boemerang Eibergen - Tim ten Pas

Luister hier naar een reactie van de coach van Bovo Aalten - Harm Gijgink

 



Ander nieuws