Header image

Bestuurslid Stichting Vrienden SKB loopt Vierdaagse

WINTERSWIJK - Gerrit Lammers, bestuurslid van de Stichting Vrienden van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk, neemt dit jaar voor de 20e keer deel aan de vierdaagse van Nijmegen. Ook nu weer probeert hij hiermee geld in te zamelen voor de Stichting Vrienden.

De Stichting Vrienden van het SKB heeft tot doel het verblijf van de patiënten en bezoekers in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Het betreffen zaken die niet direct uit het ziekenhuisbudget gefinancierd kunnen worden. Zo is er de afgelopen tijd de aanschaf van een golfkarretje mogelijk gemaakt. Hiermee worden patiënten die slecht ter been zijn door vrijwilligers in het ziekenhuis vervoerd. Ook zijn er speciale stoelen aangeschaft voor patiënten die een chemobehandeling moeten ondergaan.

“Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen mijn jubileumloop willen sponsoren. De opbrengst gaat rechtstreeks naar de Stichting Vrienden van het SKB die er heel veel leuke en fijne projecten voor patiënten mee kan realiseren. Iedere gift is van harte welkom!” aldus de heer Lammers.

Mensen die de heer Lammers willen steunen kunnen een bijdrage overmaken op de rekeningnummer 13.23.73.785 van de Stichting Vrienden van het SKB, onder vermelding van “Vierdaagse”.Ander nieuws