Header image

Culinaire Battle op Zandsculpturenfestival Winterswijk

WINTERSWIJK - Na het succes van de eerste editie vindt op vrijdagavond 10 augustus de tweede editie plaats van de Culinaire Battle op het Zandsculpturenfestival Winterswijk.

Tijdens de eerste editie van de Culinaire Battle namen 3 Nederlandse en 2 Duitse restaurants het tegen elkaar op. Het was een nek aan nek race, maar uiteindelijk koos het publiek Restaurant de Nachtwacht als winnaar van de Culinaire Battle.

Zowel het publiek als de deelnemers waren erg enthousiast over de opzet van de avond. Vandaar dat de Culinaire Battle nu een tweede editie krijgt. De opzet van de avond blijft hetzelfde, wederom nemen vijf restaurants het tegen elkaar op. Restaurant de Nachtwacht verdedigt haar titel tegenover 4 nieuwe uitdagers.

De bezoeker betaalt € 15,-, dit is inclusief toegang tot het Zandsculpturenfestival en genieten van de verschillende culinaire gerechten. Elke deelnemer maakt twee verschillende gerechten. De bezoekers kunnen de verschillende gerechten proeven en mogen vervolgens hun stem uitbrengen. Aan het eind van de avond wordt bepaald welk restaurant de winnaar is.

De poorten van het Zandsculpturenfestival zijn deze avond vanaf 18:30 uur geopend. Kaarten kunnen vanaf zaterdag 4 augustus in de voorverkoop worden gekocht bij de kassa van het Zandsculpturenfestival en de drie vestigingen van MisterEnde en kosten € 15,-. Passes-Partouthouders kopen hun kaarten aan de kassa van het Zandsculpturenfestival en betalen slechts € 10,-. Mits nog beschikbaar zijn er ook kaarten verkrijgbaar op de avond zelf aan de kassa. Kom op tijd, er zijn maximaal 500 kaarten beschikbaar voor deze avond.

Meer informatie over het Zandsculpturenfestival en de aanvullende activiteiten vindt u op www.zandsculpturen-winterswijk.com.Ander nieuws