Header image

Live muziek in café Willink in Winterswijk

WINTERSWIJK - Café de Wissel start weer met een reeks live muziek. Omdat men sinds dit jaar gebonden is aan een maximaal van 6 ontheffingen was het even puzzelen de organisatie wilde het Open Podium niet verloren laten gaan. De komende maanden zal men dan ook een combinatie van het populaire Open Podium en reguliere optredens presenteren.

Op 3 november wordt om ongeveer 19:30 uur gestart met het eerste Open Podium van dit seizoen. Het zal een verrassend begin worden met jong en wat ouder jong talent. Haagsche Bluf, Aux en The Rock & Roll Originals zullen van zich laten horen. Daarna bestormen de The Taildraggers het podium.The Taildraggers is een bekende en bij vele populaire Rockabillyband opgericht in 2001. In de loop der jaren heeft de band al vele podia in binnen en buitenland plat gespeeld in diverse bezettingen. De enige overgeblevene die vanaf de begin periode bij The Taildraggers heeft gezeten is Pascal Snijders tevens oprichter en lead vocalist met een prachtig stemgeluid met Elvis invloeden, aangevuld met prima ervaren muzikanten van oa King Size trio en Stacy Cats. De band maakte 2 goede cd’s te weten Hot Rod Suit en I don’t sound like nobody welke overal uitstekende recensies kregen, en de nieuwe cd The return off....is als mini cd reeds verkrijgbaar als voorproefje op het nieuwe te verschijnen album. The Taildraggers brengen de pure fifties Rockabilly weer tot leven!

Data om vast te noteren zijn: 24 november, 26 januari, 23 februari, en 30 maart.

Ook kun je je weer opgeven om mee te doen aan het Open Podium en wie weet sta jij straks wel tijdens het Volksfeest in de grote podiumwagen in de Spoorstraat! Opgeven kan door een mailtje te sturen naar: satc@chello.nl of info@cafedewissel.comAnder nieuws