Header image

Lustrum Strandbad Waterpolotoernooi Winterswijk

WINTERSWIJK - Voor de 60e keer organiseert de Winterswijkse Watersportvereniging (WWV) het fantastische internationale strandbadtoernooi. Dit jaar op 18 en 19 augustus 2012. Naar verwachting nemen 36 teams deel aan dit internationale waterpolofestijn, verdeeld over 7 poules. Ook is er op de zaterdagavond een spetterend feest georganiseerd met een live band.

Het waterpolotoernooi wordt gespeeld in een fraai gerenoveerd Strandbad (www.strandbad.nl). De deelnemende teams spelen op 4 of meer volledige velden minimaal 5 wedstrijden in het weekend van 18 en 19 augustus. De deelnemers aan het waterpolotoernooi spelen afhankelijk van het niveau wedstrijden van 4x3, 4x4, 4x5 of 4x6 netto.

De deelnemers - volwassenen en A en B jeugd - kunnen vanaf vrijdag 17 augustus overnachten op het terrein van het bad. Hier zijn zowel een kiosk als het prachtige restaurant de Strandlodge (www.slww.nl) aanwezig.

Op zaterdag 18 augustus gedurende het waterpolotoernooi zal ook voor pupillen een waterpolotoernooi worden georganiseerd. Indien er voldoende inschrijvingen zijn zal er ook een waterpolotoernooi worden georgaiseerd voor de C- en D-jeugd.

In het Strandbad kan een waterpolotoernooi gespeeld worden op 6 volledige velden (ook volledig diep). Daarnaast is plek voor 2 korte (20x12) velden en 2 ondiepe velden.

Zaterdagavond zal er op het terrein van het zwembad een groot lustrumfeest worden georganiseerd waarbij de drankjes tegen redelijke prijzen zijn te verkrijgen.

Kijk voor meer informatie op: www.wwv.nuAnder nieuws