Header image

PeGeWe fietsvierdaagse dit jaar op 24 juli t/m 27 juli 2012

WINTERSWIJK - De PeGeWe fietsvierdaagse wordt dit jaar gehouden van 24 juli t/m 27 juli 2012. De start en finish is telkens vanaf de Jacobskerk te Winterswijk. Starttijd is om 9.00 uur. Kosten: dagroute € 3,50 en 4 dagen route € 12,00 euro. Afstanden: 40, 25 of 12 km. Doelen: De opbrengst van deze fietsvierdaagse gaat naar: De Voorink Stichting voor het restauratie van o.a het dak van de sjoel aan de Spoorstraat, de ouderenmiddagen ‘de Trefpunt’, ‘De Zonnehoek’, ‘De Vrees’ en de ‘Bejaardenkring’ en naar Stichting Winterswijk Actie Comité Roemenië voor het verstrekken van zadenpakketten. Halteplekken: Dinsdag 24 juli: gebouw Emma met een tentoonstelling van de Gelderlands landbouwadvies en het Nationaal Landschap.

Woensdag 25 juli: landgoed Kotmans in Miste met o.a. speciale graanpercelen en het Schrieverspad.

Donderdag 26 juli: een Streekmarkt gehouden bij familie Arink, Gasteveldsdijk 6 in Lievelde (biologisch boerderij) van 9.30 tot 16.00 uur.

Vrijdag 27 juli: familie Vervelde aan de Oude Bocholtsebaan in het ‘t Woold, verzorgt door het LTO. Met o.a. rondleiding op het agrarisch bedrijf. Meer informatie kan via de mail: pegewefietsvierdaagse@gmail.comAnder nieuws