Header image

Winterswijkse 4daagse lopers vragen aandacht voor Marathon

WINTERSWIJK - Dit jaar hebben 39 Winterswijkers gebruik gemaakt van het aanbod om een gratis 100% Winterswijk polo aan te vragen. Het merendeel van de lopers doet mee aan de wandelvierdaagse in Nijmegen, maar dit jaar hebben we ook een aantal lopers die mee doen in Apeldoorn en Barchem. Via de achterzijde van de polo’s worden andere lopers opgeroepen mee te doen aan de Marathon Nationaal Landschap Winterswijk op 16 september.

Op de achterzijde van de polo’s staat: “Weerkomm’n (wandelen) in Winterswijk”. Daaronder prijkt een QR-code die verwijst naar de website van de Marathon Nationaal Landschap Winterswijk. Dit evenement wordt op 16 september voor het eerst georganiseerd. Ook wandelaars kunnen hieraan meedoen. Er zijn afstanden van 10, 20, 30 en 40 kilometer. Winterswijk Marketing hoopt dat wandelaars en bezoekers van de verschillende wandelevenementen op 16 september ook in Winterswijk deel zullen nemen. Vanaf volgende week zijn de felgroene polo’s te zien in Apeldoorn. De week daarop – van 17 t/m 20 juli – lopen de wandelaars vier dagen in Nijmegen en omgeving. Gisteravond konden de lopers de polo’s afhalen bij Leugemors Sport. Naast een polo kregen ze ook een goodiebag mee met daarin een aanbieding van Leugemors Sport voor wandelsokken, een tegoedbon van medisch pedicure Corinne Trip en een keycord van 100% Winterswijk en een nieuwe centrumplattegrond.

Op vrijdag 20 juli - de laatste dag van de vierdaagse in Nijmegen - is een promotieteam van de marathon aanwezig om flyers uit te delen aan de overige wandelaars. Ook Winterswijk Marketing is dan aanwezig om de lopers moreel te steunen. Ergens langs de route ontvangen ze van de Echte Groenteman Legters een frisse appel. RTV Slingeland FM gaat mee en doet live-radioverslag van het evenement.Ander nieuws