Header image

Woning Mevrouw Nekkers verkoop klaar door actie EHBV

WINTERSWIJK – In de afgelopen twee weken konden woningverkopers een gratis Eerste Hulp Bij Verkoop Pakket aanvragen. Eén van de aanvragers maakte daarbij kans op het winnen van een halve dag verkoopstyling, woningfotografie en drie uur tuinonderhoud. Deze prijs is gewonnen door mevrouw Nekkers uit de Kreilstraat 17 in Winterswijk. Afgelopen woensdag is haar woning verkoop klaar gemaakt.

De actie rond het EHBV-pakket is een samenwerking tussen negen Winterswijkse ondernemers. Initiatiefnemers Moniek te Hietbrink van MH-Styling en hypotheekadviseur André Onnink zijn tevreden. Andre vertelt: “We hebben heel veel positieve reacties gekregen op de actie. Alhoewel het aantal aanvragen best meer had mogen zijn, zijn we toch zeer tevreden met alle aandacht die er voor de actie is geweest. Moniek te Hietbrink ging langs bij de winnares om haar huis te stylen en te fotograferen. “Ik heb vooral veel persoonlijke spullen tijdelijk uit de verschillende ruimtes gehaald, zodat de kamers er ruimtelijk en overzichtelijk uitzien. Ook hebben we de zolder helemaal opgeruimd en er een extra slaapkamer gerealiseerd. Daardoor laat je de mogelijkheden van het huis goed zien. Daarnaast heeft Oortgiese Hoveniersdiensten de tuin onderhanden genomen, zodat die er ook weer strak bij ligt”, aldus Moniek.

Mevrouw Nekkers heeft haar huis aan de Kreilstraat al bijna twee jaar te koop staan. “Ik zag de actie en dacht ‘dat is een mooie manier om tegen goedkope tarieven mijn woning een beetje op te knappen’. Ik was blij verrast toen ik hoorde dat ik de prijs had gewonnen. Het was erg leuk om te doen. We hebben alles op kop gezet en veel opgeruimd. Daarna hebben we alles weer aangekleed met mijn eigen spullen en een paar spullen van Moniek. Alles lijkt nu ruimer en netter. Mensen willen graag een leefbaar huis, maar wel sfeervol. Ook mijn tuin is helemaal opgeruimd en gesnoeid. Toen alles klaar was heeft Moniek nieuwe foto’s gemaakt, die staan binnenkort op Funda. Ik ben erg tevreden met het resultaat en overweeg nog om gebruik te maken van een aantal andere aanbiedingen uit het pakket.”Ander nieuws